W menu restauracji SUBWAY® zagościły japońskie smaki. Dla każdego miłośnika przysmaków z Dalekiego Wschodu przygotowano sandwicza z soczystym kurczakiem w słodko-słonej marynacie teriyaki. Smakoszy, którzy dbają o linię ucieszy fakt, że sub bez dodatkowego sosu czy sera ma mniej niż 6 gramów tłuszczu. Sprawdź, czy zasmakujesz w propozycji od SUBWAY®.
Tym razem SUBWAY® postawił na nutę Dalekiego Wschodu. Orientalny smak sandwicza Kurczak Teriyaki pozwala przenieść się do krainy, która słynie ze starannie dobranych dodatków podkreślających smak potraw. Jednym z nich jest znany na całym świecie sos teriyaki – słodka, błyszcząca marynata na bazie sosu sojowego. Smakosze mięsnych sandwiczy mogą teraz wybrać swojego ulubionego kurczaka zamarynowanego w tym japońskim sosie.
Chociaż gwiazdą tego sandwicza są kawałki soczystego kurczaka w słodko-słonej marynacie teriyaki, to nie można pominąć pozostałych składników tej orientalnej kompozycji. W czym tkwi jej sekret? Pierwszym krokiem do skomponowania idealnego suba jest wybór pieczywa – niezależnie od ulubionego, zawsze świeżo wypieczonego. Ciemne, jasne, z miodową posypką – jak lubisz! Następnie do suba trafiają kawałki kurczaka. Do swojego sandwicza możesz dobrać ulubione, chrupiące warzywa, które wzbogacą jego smak. Całość bez dodatków sosu, czy sera ma mniej niż 6 gramów tłuszczu, więc to idealna propozycja dla osób dbających o szczupłą sylwetkę.
Więcej informacji na temat sandwicza Kurczak Teriyaki na profilu SUBWAY® na Facebooku. Tam też dla fanów orientalnych smaków pojawią się konkursy fotograficzne inspirowane Japonią z voucherami na suby w roli nagród.
Jeśli spędzacie majówkę w mieście koniecznie wpadnijcie do Atrium Biała. W dniach 1.05 i 3.05 zapraszamy na słodkości do Cukierni Sowa, ciekawy seans w Kinie Helios i obiad w…
Drodzy Klienci, Informujemy, że w niedzielę 28 kwietnia nasze Centrum będzie czynne w godzinach 10:00-20:00. Zapraszamy na zakupy 🛍️
To już kolejny rok, gdy razem z nami będzie można podarować prezent naturze z okazji Dnia Ziemi. 🍃♻️🏞️💚🌱 W sobotę, 20 kwietnia w godzinach 10:00–15:00, w Atrium…