ul. Czesława Miłosza 2, 15-265 Białystok
WAŻNE! Upewnij się, że maluch nie jest uczulony na żaden z poniższych produktów: miazga kakaowa, mleko ryżowe, erytrytol, bakalie: orzechy, nasiona suszone, owoce, posypki pudrowe.
Prosimy, aby podczas warsztatów rodzic/opiekun znajdował się w pobliżu.
Każdy uczestnik warsztatów otrzyma jedną foremkę do swojej pierwszej tabliczki czekolady. 🍫
Następnie odbędzie się mini-wykład, jak zrobić w warunkach domowych czekoladę białą, mleczną i gorzką.
Dzieci otrzymają przepis na czekoladę. Następnie będą w foremkach układać bakalie i posypki, tworzyć geometryczne wzory, a następnie zalewać czekoladą. Całość trafi później do lodówki na pół godziny, żeby czekolada zastygła.
Po tym czasie każde dziecko, które brało udział w warsztatach otrzyma swoją czekoladę w dedykowanym pudełku. Każdy maluch otrzyma czapkę kucharską, fartuszek i dyplom czekoladnika. 👩🏻🍳👨🏼🍳
Przebadaj się – bez wahania i bez wstydu! Spójrz na zdrowie po męsku i zakoleguj się z Mosznowładcami! Postaw na profilaktykę! W ostatnią sobotę września wraz z...
🏃♀️ 🏃♂️ 9 i 10 września rozbiegamy Białystok! Atrium Biała dopinguje 13 edycję Białystok Biega!🏃♀️ 🏃♂️ Dołącz do nas! Już po raz 13. stolicę…
Jeśli spodobała Ci się Sk8Sesja pod Chmurką, to w tym evencie przepadniesz! 🤑 Wpadnij koniecznie na wystawę zdjęć autorstwa Mateusza Zalewskiego (@kaczy.raw) z lokalnej skate sceny! 🎶…