ul. Czesława Miłosza 2, 15-265 Białystok

pt: 09:00 - 21:00; Najbliższa niedziela (31.03): niehandlowa

English Українська

Kurczak Mango Habanero: nowość w menu restauracji Subway®!

Data dodania: 11 kwietnia 2019

Solidna porcja kawałków kurczaka doprawiona sosem na bazie ostrych papryczek Habanero i słodkiego mango, przekładana ulubionymi warzywami i w towarzystwie świeżo wypieczonego pieczywa. Do oferty restauracji Subway dołączył właśnie nowy sub Kurczak Mango Habanero.

Sandwicz o egzotycznym smaku pozostanie w menu do 3 lipca.

Kurczak Mango Habanero to oferta dla wielbicieli sandwiczy bogatych w pożywne składniki. Znajdziemy w nim kawałki gotowanego kurczaka w słodko-ostrym sosie na bazie mango i papryczek Habanero, który zachwyca soczystością i smakiem dobranych przypraw. W sandwiczu na świeżo wypiekanym pieczywie nie zabraknie obfitej porcji warzyw – w tym m.in. łagodnych pomidorów, chrupiącej sałaty, a dla fanów tych najbardziej pikantnych – papryczek Jalapeño. Do tego kombinacja ulubionych sosów, podbijających smak mięsa. Tak przygotowana kompozycja, z owocowo-pikantną nutą, podbije serca amatorów nieoczywistych przysmaków.

Więcej na temat nowego Kurczaka Mango Habanero można dowiedzieć się na profilu marki na Facebooku: https://www.facebook.com/subwaypolska

Dodatkowe informacje

Historia marki Subway rozpoczęła się w 1965 roku w USA, a jej sukces oparty jest na modelu biznesowym Fredericka „Freda” DeLuca. Prosty, smaczny i niedrogi sandwich przygotowany na oczach klienta był podstawą prowadzenia każdej restauracji i punktem wyjścia do międzynarodowej ekspansji marki. Dziś Subway to około 43 000 restauracji w ponad 100 krajach. W 2011 roku marka stała się największą siecią restauracji szybkiej obsługi na świecie pod względem liczby lokali. Każda restauracja Subway jest własnością i jest zarządzana przez partnera franczyzowego. Sieć w Polsce jest obecna od prawie 20 lat i liczy ponad 100 restauracji.